SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Våre barn fortjener det beste, det syns ihvertfall vi på Furniturebox
March 5th, 2016

Våre barn fortjener det beste, det syns ihvertfall vi på Furniturebox. Derfor har vi samlet mange fine, praktiske barnemøbler i vårt sortiment. Barnas verden ser helt annerledes ut enn vår. Deres verden består av lek, oppdagelse av verden rundt dem og utvikling om hvem de er. Ved møblering av et barnerom, må du tenke på mange faktorer. I tillegg til at du liker møblene skal også ditt barn gjøre det. Oppbevaringen i et barnerom er ikke alltid så lett å få til, derfor har vi i vårt sortiment tatt inn praktiske møbler med innebygd oppbevaring for at barna skal kunne bruke rommets overflate så mye som mulig. Oppbevaringsflater bør ta opp så lite plass som mulig da barna trenger store lekeområde for deres utvikling og læring. Leken har større betydning for våre barn enn hva vi tror. Lek er hjernegymnastikk og naturens egen pedagogikk, derfor er det viktig at møbler på nett og innredning i et barnerom oppfyller barnas behov.

Er du ute etter en barneseng, skrivebord, oppbevaring, garderboer eller barnetepper har du definitivt kommet riktig. Hos oss kan du finne klassisk eller lekfull innredning for både store og små. Velg blant stilrene barnemøbler eller barnemøbler i motiv, figurer eller fargerike kombinasjoner. Kanskje er ditt barns favoritt Disneyfigur trykt på noen av våre møbler?

Tips ved møblering av barnerom

Eldre barn vil ofte være med å bestemme. Trives barnet i sitt rom økes kreativiteten og positive følelser. Hør på ditt barn ved valg av barnemøbler men tenk også praktisk. Hvis barnet vil ha en rosa seng men du vil at den skal holde i mange år, hvorfor ikke kjøpe en seng i en nøytral farge og kjøpe rosa sengetøy og tilbehør? Med et yngre barn kan det være viktig å tenke på sikkerheten og sørge for at barnas rom og møbler er barnesikret. Her er det også bra å ha funksjonelle møbler som passer yngre barn men som også passer større barn. En vokseseng med en smart uttrekkbar funksjon som forlenger sengen i takt med at barnet vokser er en god investering.

Furniturebox kan du blant annet finne sprinkelsenger, sengerammer, senger med oppbevaring, voksesenger, skrivebord, kommoder, garderober, stellebord, hyller og tepper som passer perfekt til barnerommet.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa