SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Som förälder är man naturligtvis mån om att se till att erbjuda sina barn
November 15th, 2015

Som förälder är man naturligtvis mån om att se till att erbjuda sina barn positiv stimulans. Det är viktigt att barn tidigt uppmuntras till att utveckla sin kreativitet, sin fantasi och sina fysiska förmågor. Här är leken ett viktigt pedagogiskt redskap.

Var hittar man då spännande leksaker till bra pris? Vänd dig till Lekexpertens e-butik – du hittar den på sidan Lekexperten.se. Lekexperten har sin bas i Gävle men erbjuder idag prisvärda leksaker till kunder i hela Sverige. Man levererar även till Finland och Danmark.

Fraktkostnaden är ringa. Lekexperten tar ut en schablonavgift på 69 kronor för privatpersoner och 99 kronor för företag. Det lönar sig således att beställa mycket åt gången. Om du beställer till Danmark eller Finland tillkommer en avgift på 50-80 kronor. För mer detaljer kring villkor, surfa in till Lekexperten.se.

Varje år upptäcker fler och fler människor hur bekvämt det är att handla på nätet. Hos Lekexperten behöver du inte anpassa dig till några specifika öppettider. Du bestämmer själv när du vill handla. Sajten Lekexperten.se/Lego har öppet dygnet runt, året runt.

Har du frågor kring Lekexpertens sortiment eller vill du ha hjälp med att lägga in en beställning. Hör i så fall av dig till Lekexpertens kundservice. Denna har öppet varje vardag mellan klockan 09:00 och 16:00. Telefonnumret är 026-18 24 27.
Om du föredrar e-post går det även bra att skriva till info@lekexperten.se.

Hos Lekexperten kan du räkna med prisvärda varor och snabba leveranser. Om du beställer en vardag innan klockan 13:00 så skickas varan samma dag. Leveransen är beräknad till 1-2 dagar.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa