SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kvalité och lyx att bära saker i
April 27th, 2014

Något som Italienare kan bra är mode. Och inom mode och modeaccessoarer verkar de var fullständigt överbra på allt som görs av läder. Som skor och väskor. Den Italienska modevärlden fullkomligen är proppfull av formgivare som gör fantastiska saker i läder. En av dessa är Fendi. Fendi är en italiensk formgivare av lyxartiklar inom kläder och mode. Företaget är känt för sina “baguette”-handväskor. Företaget lanserades 1925 av Edoardo och Adele Fendi. Det var då i form av en päls- och läderbutik på Via del Plebiscito i Rom. Idag är de dock ett multinationellt lyxvarumärke som ägs av LVMH. Creative director för Fendi är den kände modeskaparen Karl Lagerfeld.
Fendi tillverkar även parfymer och lanserade sin första doft 1985.  I Fendis accessoarer hittar män även solglasögon, glasögon och klockor. Ofta sker detta genom att ge licenser för produktion till andra företag; som Marchon Glasögon och Taramax.
Många av Fendi viktigaste butiker är belägna i större städer som New York, Paris, Singapore, Milano och Dubai. Men de har också två outletbutiker i USA.
Men trots alla olika accessoarer som kommer från Fendi så är och förblir det väskor som är Fendis stora framgångsprodukt. Härifrån har det kommit en lång rad lyxiga och snygga väskor. Om du blev nyfiken på Fendis väskor och sugen på att köpa en, men vill komma över en Fendiväska för ett överkomligt pris, då kan du helt enkelt gå in på www.väskmodeller.se. Här hittar du även väskor från en lång rad andra tillverkare.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa