SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hur man anställer det bästa städföretaget
April 17th, 2014

Har du problem angående hygienen på ditt kontor? Är du trött på att säga till dina anställda att städa sina arbetsplatser? Du kan inte tvinga dem att göra det. Du har anställt dem för andra ändamål, och det är inte en del av deras jobbansvar att städa kontoret. Kanske det är dags att du kontaktar en städfirma.
När du letar efter ett kontorsstädningsföretag, är det nödvändig att forska lite. Kontakta dina eventuella kunder och be om bevis på att de är licensierade. Att anställa ett ansett och licensierat företag är viktigt eftersom du kommer att anförtro dem med ditt kontor och dyrbara saker. Innan du skriver på ett avtal eller kontrakt, se till att det anges i avtalet att de kommer att hållas ansvariga för skador på grund av städning och andra städincidenter.
Forma dessutom ett tydligt avtal som kommer att ange deras exakta rengöringsansvar. Detta kommer att inkludera omfattningen av rengöring, när rengöringen skall ske och andra detaljer.
För att minska krånglet med att söka efter en pålitlig städfirma, besök www.kontorsstädning.org. Här kan du direkt jämföra olika tjänsteutbud och priser hos olika städfirmor. Det gör urvalsprocessen så mycket snabbare.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa