SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Espresso eller är du en morgonperson?
June 15th, 2014

För somliga kan morgnar vara en pina – speciellt måndagar. Plötsligt måste fredagens slöseri och lördagens supar-feber (som ledde till söndagens baksmälla) få sitt slut.

Varje morgon när jag går till jobbet, ser jag alltid två typer av människor, nämligen morgonmänniskorna och icke-morgonmänniskorna. Det är uppenbart att morgonen påverkar dessa två typer av människor väldigt olika.

Icke-morgonperson

När du pendlar till jobbet, är det dessa människor som släpar fötterna efter sig bara för att klara av att sitta på bussen och komma till jobbet. Icke-morgonpersonerna har trötta ögon – ögon som är alldeles för trötta för att öppnas, detta på grund av allt kul de bevittnat de senaste nätterna. Försök åtminstone att ha mer tålamod med dem när de traskar framför dig – du vill inte veta hur snabbt dessa trötta ögon plötsligt kan fyllas med eld.

Morgonperson

Detta är den typ av människor som hälsar på morgonen med en stolt Hej! Att vakna tidigt är deras starka sida och kaffe är deras vän. Detta är den typ av människor som du kan se rusandes till jobbet, och till skillnad från icke-morgonmänniskan, ser du deras ögon glimma när de tar på sig dagens arbete. Deras hemliga vapen: kaffe.

Är du en morgonmänniska? Gör din egen kopp espresso hemma och ta dig glatt an dagens arbete med ett brett utbud av espressomaskiner att välja mellan. Kolla in det här på www.espressomaskin.eu. Passa även på att jämföra olika maskiner med varandra och läsa lite om hur du gör en riktigt god kopp espresso hemma.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa