SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
En kaffebryggare kan göra mycket mer än bara kaffe!
June 5th, 2014

När jag först hörde om att en lång lista med livsmedel kan tillagas i en kaffebryggare, undrade jag varför jag brukade tänka att vi kan bara kan använda kaffebryggare att göra kaffe. Är säker på att du också funderar på varför det inte förekomma att du någonsin tidigare med. Tja, är en kaffebryggare verkligen en av de många köksapparater som vi har som bara gör en enda sak och inget annat? Faktiskt inte. På samma sätt som du kan använda en mixer och en mikro till många olika saker, så är det faktiskt det samma med en kaffebryggare. När den nu är utrustad med ett uppvärmningssystem, varför skulle du då inte kunna använda den för att koka ett ägg, eller spaghetti? Även spannmål kan tillagas bekvämt i karaffen. Listan kan göras lång.

Alla som bor litet, eller ofta bor på små hotellrum och vandrarhem, skulle ha mycket nytta av att veta detta.  Tänk dig att gå upp på morgonen, och i stället för att gå ut och köpa en dyr frukost, bara koppla in din kaffebryggaren och börja laga mat – en enkel och hälsosam frukost. Bekvämt, eller hur?

Korgen i toppen kan användas för att  ånga grönsaker medan du tillexempel kokar ägg i karaffen. Kannan kan också användas för att tillreda bitar av kyckling och kött. Du kan experimentera med otaliga unika kombinationer. Nöden är uppfinningarnas moder. Om du funderar på att köpa en kaffebryggare, besök kaffebryggare.info för mer info

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa