SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Bilförsäkringar kan kännas som en onödig utgift
April 27th, 2013

Bilförsäkringar kan kännas som en onödig utgift som dras från kontot varje månad till ingen nytta, men nog fyller bilförsäkringar en funktion. Om du inte har tecknat någon bilförsäkring över huvud taget när olyckan är framme kan sluta i en riktigt dyr och tråkigt historia, och frågan är om du har råd med det. Står du som registrerad ägare på en bil är det dessutom lag på att ha trafikförsäkring, det vet du väl?

Låter man bli att teckna trafikförsäkring och det uppdagas kommer man att få betala en avgift till trafikskadeföreningen och denna avgift är betydligt högre än vad den ordinarie trafikförsäkringen är. Medan en trafikförsäkring kostar mellan fem och tjugo kronor om dagen är denna avgift på ungefär 100 kronor för varje dag som du varit utan trafikförsäkringen. Det är enkel matematik, skippar du trafikförsäkringen kommer du bittert att ångra att du inte betalade de där hundralapparna varje månad.

Jämförelsesajter är ett ypperligt redskap för att hitta rätt bilförsäkringar och det gäller även trafikförsäkring. Det finns flera olika prisjämförelsesajter för försäkringsbolag som erbjuder bilförsäkringar och billigastebilforsakringen.se är ett av dem. På denna sajt kan, när du vill och dessutom både enkelt och kostnadsfritt, jämföra flera av Sveriges ledande försäkringsbolag och deras bilförsäkringar. Här kommer du garanterat att hitta den trafikförsäkring som passar dig bäst i både pris och innehåll.

Skulle man bestämma sig för att sälja, ställa av eller avregistrera sin bil kan man säga upp trafikförsäkringen. Att ställa av bilen när man inte använder den kan löna sig.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa