SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Bästa och billigaste bilförsäkringen
March 17th, 2013

Känner du till gratistjänsten bilförsäkringsguiden.se? Här får du hjälp med att hitta den bästa och billigaste bilförsäkringen. Nu behöver du inte ringa runt till varenda bolag för att kolla vad de kan erbjuda. Vi samlar den informationen åt dig. Och vi gör det snabbt. Det tar inte mer än 30 sekunder.

Ett flertal faktorer avgör hur mycket din bilförsäkring kostar. Äldre erfarna förare som undvikit olyckor kan räkna med en lägre premie. Den som bor i ett lugnt område med lite skadegörelse och få bilstölder har också en fördel. En del saker kan du förstås inte göra så mycket åt. Men det finns åtgärder att vidta för att få ner premien. Du bör bland annat fundera på om det skulle löna sig att betala för en garageplats istället för att parkera på gatan. På på www.bilforsakringsguiden.se hittar du ytterligare råd och tips.

Premien är inte det enda du ska tänka på. Innan du tecknar en bilförsäkringen är det viktigt att i detalj kontrollera vad den täcker i olika situationer. Du ska även vara observant på självrisken. Ju högre självrisk, desto lägre premie. Är självrisken alltför hög finns det dock risk att du inte har råd att betala den dag olyckan är framme och i så fall är ju försäkringen i sig meningslös.

Vi har utvecklat tjänsten www.bilforsakringsguiden.se för att underlätta för den enskilde att hitta en trygg försäkring. Hör gärna av dig om du har några funderingar eller förslag. Du når oss genom att klicka på ”Ring mig!”. Dra nytta av www.bilforsakringsguiden.se! Många andra har redan gjort det.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa