SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Åtgärd för Hungry Man
June 3rd, 2014

På en avlägsen ö finns ett samhälle där alla är nöjda och omtänksamma. Varje by på ön har olika specialiteter som de är kända för. En by är känd för fiske, den andra byn är känd för sina frikostiga grödor, och den tredje byn är känd för sin förmåga på att bygga saker.

Alla byar har en ömsesidig relation med grannbyarna, vilket är anledningen till att ön är så helt nöjd och lugn som den kan vara. Men en dag kom oturen till ön – en besökare som förde med sig rädsla och död till byborna. Han kallades för Hungry Man.

Denna hungrige man var en jätte. Varje gång han blev hungrig blev han arg och förstörde byar. Folket hade inget annat val än att ge honom mat. På grund av detta fick byarna sakta ont om tillgångar. De hann knappt värma maten ordentligt innan jätten åt upp den, och det gjorde honom grinig. De visste att de måste göra något.

Som tur var hade byn en genialisk uppfinnare som skapade en metallåda som på nolltid kunde få maten varm och byborna kunde ge jätten mat snabbt och problemfritt.

 

Skaffa din egen metallåda som värmer maten snabbt och lätt på www.microvagsugn.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa